Motociclistul Labă a murit în urma unui scandal. S-a lovit cu capul de o bordură şi a murit pe loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Labă a murit
Costel Labă a murit

Cunoscutul motociclist Costel Labă, în vârstă de 46 de ani, a murit în noaptea de luni spre marţi după ce a fost implicat într-un scandal.

Acesta a avut un conflict cu un tânăr de 30 de ani, de etnie romă, pe care nu îl cunoştea. Potrivit rudelor tânărului acuzat de lovituri cauzatoare de moarte, motociclistul l-ar fi înjurat şi de aici ar fi început scandalul, în urma căruia Costel Labă a căzut şi s-a lovit cu capul de bordură, decedând la scurt timp. Echipajul de pe ambulanţă a constatat că victima era decedată. 

Scandalul a avut loc în faţa unui bar

Scandalul a avut loc în faşa unui bar. O femeie aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a spus că încercat să-l salveze pe motociclist şi i-a făcut respiraţie gură la gură, dar fără niciun ajutor. 

Costel Labă

Agresorul a fost prin de poliţişti şi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj pentru a fi audiat. 

Motociclistul a avut problemele cu legea

În toamna anului 2011, Costel Labă a ajuns după gratii, fiind condamnat la doi ani de închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui motociclu neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere. Poliţiştii Biroului Rutier Târgu-Jiu îl prinseseră pe acesta, pe o stradă din Târgu Jiu, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată şi fără a poseda permis de conducere.

Costel Labă

Poliţiştii rutieri l-au testat cu aparatul etilotest şi au constatat că prezenta o concentraţie de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În anul 2010, motociclistul rebel a mai fost protagonistul unui incident. Acesta s-a urcat pe fostul sediul al Parchetului Gorj pentru a-şi spune nemulţumirile pe care le are. Ion Voinescu, fostul inspector şef adjunct al Poliţiei Gorj, a venit în scurt timp la faţa locului şi a reuşit să-l convingă pe protestatar să coboare. Acesta fusese implicat într-un scandal în municipiul Târgu-Jiu şi era supărat de modul în care poliţiştii care se ocupă de acest caz desfăşoară ancheta.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite