Incident șocant la un meci de handbal jucat în Sala Polivalentă din Târgu Jiu. Jucător la un pas de a fi ucis VIDEO

0
Publicat:

Un incident de-a dreptul șocant a avut loc în timpul unui meci de handbal desfășurat în Sala Polivalentă din municipiul Târgu Jiu, unde se dispută turneului final al campionatului juniorilor 4.

Corpul de iluminat a căzut la mică distanță de portarul echipei din Banat Foto: Handbalmania.ro
Corpul de iluminat a căzut la mică distanță de portarul echipei din Banat Foto: Handbalmania.ro

Evenimentul a avut loc în timpul meciului dintre LPS Banatul Timișoara – Szejke Odorheiu Secuiesc. Conform Handbalmania.ro, în urma unei aruncări în transversală a unui jucător de la Odorhei, mingea a ricoșat în tavan, unde a lovit un corp de iluminat, care s-a prăbușit la mică distanță de portarul echipei timișorene.

Din fericire, tânărul handbalist bănățean nu a avut de suferit, dar a tras o sperietură sperioasă, dat fiind că dacă obiectul l-ar fi lovit în cap viața i-ar fi fost în pericol grav. Incidentul trebuie să conducă la verificarea sistemelor de prindere a corpurilor de iluminat din Sala Sporturilor din municipiul Târgu Jiu, pentru ca astfel de incidente să nu se mai întâmple.

Sala Polivalentă Târgu Jiu, modernizată cu cinci milioane de euro

Sala Sporturilor din Târgu Jiu a fot modernizată de Compania Națională de Investiții (CNI), fiind inaugurată în anul 2018.

Investiţia s-a ridicat la o valoare de cinci milioane de euro.

Sala Sporturilor are o capacitate de peste 1.200 de locuri, faţă de 800, câte erau anterior. Vechea clădire a fost demolată aproape în totalitate, cu excepţia structurii care susţine acoperişul, fiind refăcută cu materiale noi. Clădirea a fost recompartimentată în zona de vestiare şi în ceea ce priveşte spaţiile de pregătire şi ale administraţiei.

În Sala Polivalentă se desfășoară meciurile de baschet și handbal ale echipelor Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu.

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite