Cântăreţul implicat într-un accident rutier a fost transferat la spitalul din Timişoara. Neluţu Trandafir, operat la piciorul fracturat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neluţu Trandafir, alături de cele două fiice
Neluţu Trandafir, alături de cele două fiice

Neluţu Trandafir, cântăreţul de muzică populară aflat în scaunul cu rotile, a fost supus în această dimineaţă unei operaţii. Acesta a fost implicat în urmă cu câteva zile într-un accident de circulaţie.

În această dimineaţă, Neluţu Trandafir a fost suspus unei operaţii la piciorul stâng la care a suferit o fractură în urma accidentului rutier. Medicii de la spitalul din Timişoara i-au introdus o tijă în picior. Operaţia nu a fost simplă, pentru că membrele cântăreţului prezintă anumite particularităţi, deoarece nu sunt dezvoltate din cauza faptului că artistul se află în scaunul cu rotile. Alături de el, la Timişoara, se află fiica sa. „I s-a propus de la Spitalul de Urgenţă din Târgu Jiu să fie transferat la Timişoara“, ne explică fata cântăreţului. 

Nevinovat de producerea accidentului

Accidentul a avut loc pe data de 3 ianuarie. Potrivit poliţiei, maşina condusă de Neluţu Trandafir circula regulamentar. Accidentul a avut loc pentru că un autoturism Honda a intrat pe contrasens şi s-a lovit de maşina la volanul căreia se afla cântăreţul de muzică populară.

În urma evenimentului rutier de la Răchiţi, patru persoane au fost rănite şi au ajuns la spital. A fost nevoie de intervenţia unui echipaj de la ISU Gorj pentru descarcerarea victimelor. Soţia lui Neluţu Trandafir are şi ea un picior fracturat, fiind internată în spitalul din Târgu Jiu. 

A ajuns în scaun cu rotile tot în urma unui accident

La vârsta de 24 ani, pe cand lucra ca şofer profesionist, mergea pe ruta Motru - Targu Jiu la volanul unui autocamion. Ca sa evite impactul cu trei copii ce-i apăruseră în faţă pe şosea, a intrat cu maşina într-un stâlp electric de înaltă tensiune. Stâlpul i-a fracturat coloana vertebrală. A urmat aproape un an de zile de tratamente şi şedinţe de recuperare prin spitalele din Craiova, Bucureşti, Târgu Jiu şi Arad, dar verdictul medicilor a fost crunt: îşi va petrece restul vieţii în scaunul cu rotile. Înainte de accident, Neluţu Trandafir colabora cu Ansamblul „Doina Gorjului“. „De 26 de ani trăiesc în fotoliul rulant. Era prima zăpăadă, în 1989, pe 30 decembrie şi mergeam la serviciu. Mă aflam la volanul autocamionului pe care lucram şi mi-au apărut în faţă trei copii, care s-au speriat şi o fetiţă a ajuns în faţa maşinii mele. Nu am avut ce să fac decât să trag de volan, să nu ucid fetiţa. Pentru că mai aveam persoane în maşină, am tras de volan în aşa fel încât să nu le rănesc. Am stat un an de zile în spital şi am rămas în cărucior. Chiar dacă nu am mai putut merge, Dumnezeu m-a ajutat mereu. Am o viaţă frumoasă, o familie minunată. Fiicele mele sunt mândria mea! Eu şi compun melodiile pe care le interpretez. Mereu mi-am dorit să ajung pe scena unui astfel de concurs!”, a povestit Neluţu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite