BACALAUREAT DE TOAMNĂ 2013 Doi elevi suceveni au fost eliminaţi din examen pentru tentativă de fraudă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi elevi suceveni au fost eIiminaţi din examen pentru tentativă de fraudă. FOTO: Arhiva Adevărul
Doi elevi suceveni au fost eIiminaţi din examen pentru tentativă de fraudă. FOTO: Arhiva Adevărul

Prima probă scrisă a sesiunii din toamnă a examenului de bacalaureat a fost susţinută de 1.363 de elevi din judeţul Suceava, iar 357 de candidaţi au absentat. Doi elevi care au susţinut examenul la Câmpulung şi Suceava au fost eliminaţi după ce au fost prinşi copiind.

Prima probă scrisă a sesiunii din toamnă a examenului de bacalaureat a fost susţinută, luni, de elevii suceveni, în opt centre de examinare organizate în judeţul Suceava.

La această probă s-au înscris 1.720 de candidaţi dar au susţinut examenul doar 1.363 de elevi, 357 absentând.

Doi elevi au fost eliminaţi din examen pentru tentativă de fraudă după ce au fost prinşi copiind de pe fiţuici.

Unul dintre ei este absolvent al Seminarului Teologic „Mitropolit Dosoftei” Suceava iar celălalt al Colegiului Naţional „Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc.

Proba obligatorie a profilului, unde sunt aşteptaţi 1.866 de absolvenţi, va avea loc miercuri, 28 august. Absolvenţii de liceu vor susţine examenul la istorie sau la matematică, în funcţie de specializare. Ultima probă scrisă, la alegere, va avea loc vineri, 30 august. La această probă s-au înscris 1.645 de absolvenţi de liceu.

Rezultate vor fi afişate în data de 2 septembrie, zi în care pot fi depuse şi eventualele contestaţii. Rezultatele finale vor fi publicate în data de 5 septembrie.

Citeşte şi:

VIDEO Trei răniţi după ce o maşină s-a răsturnat pe un pod de pe DN17

Şpagă de o mie de euro oferită de un contrabandist de ţigări, refuzată de un poliţist de frontieră

Luare de ostatici inspirată din serialul CSI: Miami de la Pro TV. Autorul, un fost profesor de filosofie cu probleme psihice

VIDEO Accident filmat de camera de pe bordul unei ambulanţe SMURD

VIDEO Flagrant spectaculos cu focuri de armă şi cuie pentru pneuri lângă graniţă. Traficanţii de ţigări erau ajutaţi chiar de un poliţist de frontieră

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite