UPDATE Şeful IPJ Olt şi unul dintre adjuncţi, teste pozitive pentru noul coronavirus.  Alţi poliţişti din IPJ aşteaptă rezultatele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cms.-şef Mihai Mihalache a fost împuternicit la comanda IPJ Olt luna trecută FOTO: IPJ Olt
Cms.-şef Mihai Mihalache a fost împuternicit la comanda IPJ Olt luna trecută FOTO: IPJ Olt

Şeful IPJ Olt, comisarul-şef de poliţie Mihai Mihalache, are test pozitiv pentru noul coronavirus. Un poliţist de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice a fost de asemenea confirmat.

UPDATE: Şi adjunctul IPJ Olt, cms. şef de poliţie Eduard Bîlă, are test pozitiv pentru noul coronavirus, în vreme ce cms. şef Cristinel Rădoi, adjunct al şefului IPJ Olt, a fost testat negativ. Situaţia se complică însă pentru că în urmă cu 6 zile şefii mai multor instituţii cu drept de control din judeţ s-au întâlnit într-o şedinţă convocată la Prefectura Olt, prezidată de prefectul Florin Homorean, pentru a pune la cale o amplă acţiune de control. Un nou val de testări în cadrul IPJ Olt va avea loc luni şi, cel mai probabil, şi în alte instituţii. 

Ştirea iniţială

Comandantului IPJ Olt i s-a transmis rezultatul testului pentru noul coronavirus recoltat ieri, iar acesta este pozitiv. 

Direcţia de Sănătate Publică Olt a testat astăzi mai mulţi poliţişti din cadrul IPJ Olt, printre aceştia şi cei doi adjuncţi, Eduard Bîlă şi Cristinel Rădoi, după ce un coleg de la Serviciul de Investigaţii a Criminalităţii Economice a fost de asemenea confirmat pozitiv. Colegii de birou ai poliţistului deja confirmat s-au izolat la domiciliu. Cel mai probabil rezultatele în cazul lor vor fi disponibile în cursul zilei de mâine.

La începutul lunii iunie au fost confirmaţi pozitiv mai mulţi poliţişti din cadrul Secţiei Rurale Coteana, de la posturile de poliţie din Ipoteşti şi Brebeni, şeful de post de la Ipoteşti, care suferea şi de alte boli, decedând.  

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite