Avocatul Poporului în audienţă joi la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un astfel de birou funcţionează şi la Ploieşti
Un astfel de birou funcţionează şi la Ploieşti

Instituţia Avocatul Poporului va organiza o audienţă pentru cetăţenii judeţului, joi, 26 ianuarie, începând cu ora 10.00, la sediul prefecturii Sibiu. Sibienii trebuie să ştie că nu se fac înscrieri în prealabil pentru participarea la acest eveniment.

CITIŢI ŞI:

Expoziție de evantaie, umbrele şi broderii din China la ”Franz Binder”

Directia 5 vine la Sibiu pentru un concert de Valentine’s Day

Zara face angajări pentru primul magazin pe care îl deschide în Sibiu

Participă experţi din cadrul Biroului teritorial Alba Iulia (la care sunt arondate judeţele Alba, Hunedoara şi Sibiu). "Nu se fac înscrieri prealabile, cetăţenii fiind invitaţi la discuţii cu experţii, în ordinea sosirii la sediul de pe strada Andrei Şaguna 10", spune Dorin Teodorescu, purtător de cuvânt la Prefectura Sibiu.

Avocatul Poporului este o instituţie creată în baza Legii 35/1997 şi, în prezent, este condusă de prof. univ. dr. Gheorghe Iancu, cu rang de ministru. Conform structurii organizatorice, există patru domenii de activitate, fiecare domeniu fiind coordonat de un adjunct al avocatului poporului, cu rang de secretar de stat.

Aceste domenii sunt: 1. drepturile omului şi egalitatea de şanse între bărbaţi şi femei, culte religioase şi minorităţi naţionale; 2. drepturile copilului, ale familiei, tinerilor, pensionarilor, persoanelor cu handicap; 3. armată, justiţie, poliţie, penitenciare; 4. proprietate, muncă, protecţie socială, impozite şi taxe.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe  fotografia de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite