FOTO VIDEO Copaci căzuţi pe carosabil şi acoperişuri smulse de pe blocuri în urma unei furtuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vânt pentru judeţul Caraş-Severin ce vizează seara de sâmbătă, până la ora 22

Potrivit meteorologilor în intervalul orar 19-22 al zilei de sâmbătă se vor semnala „intensificari de vant care la rafala pot atinge si depasi local 50-60km/h, izolat 70km/h“.

Prognoza meteorologilor s-a adeverit, un copac fiind rupt de vântul puternic şi răsturnat peste carosabil pe Bulevardul Revoluţia din Decembrie din municipiul Reşiţa, dar şi pe DN 58, între Reşiţa şi Caransebeş.

De asemenea, tot vântul puternic, a smuls acoperişul de pe Blocul nr. 2 de pe Aleea Alunişului din municipiul Caransebeş.

Duminică vremea se va răci în toată ţara, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 6 grade la Baia Marea şi Miercurea Ciuc şi 14 grade la Călăraşi. În regiunile intracarpatice cerul va fi mai mult noros şi va ploua pe arii extinse. În restul ţării sunt şi intervale cu soare, iar ploile vor fi pe arii mai restrânse, în special în est. La munte va ninge, iar în Maramureş şi estul Transilvaniei trecător se vor semnala precipitaţii mixte.

Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni: temperaturile vor urca şi până la 17 grade

În perioada 10 – 23 martie, temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal, pe 15 martie meteorologii aştepându-se să se înregistreze chiar şi 17 grade Celsius. Nu vom scăpa în totalitate de precipitaţii, iar de pe 19 martie sunt aşteptate ploi moderate cantitativ.

Cum va fi vremea în această primăvară. Prognoza meteo pe următoarele trei luni

Specialiştii au anunţat că în această primăvară vom avea parte de temperaturi normale, excepţie făcând zonele de sud şi sud-est unde va fi mai cald decât în mod normal. Cantităţile de precipitaţii vor fi sub media perioadei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite