Cu document fals la frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa au depistat un cetăţean român la volanul unui autoturism înmatriculat în Italia, care avea certificatul de înmatriculare fals.

O patrulă a poliţiei de frontieră din Oraviţa a oprit pentru control pe raza localităţii Grădinari un Volkswagen Golf, înmatriculat în Italia, condus de un cetăţean român cu domiciliul pe raza judeţului Caraş-Severin. Solicitând conducătorului autoturismului să prezinte pentru control documentele de identitate şi cele ale maşinii, acesta a prezentat cartea de identitate, asigurarea auto tip carte verde şi certificatul de înmatriculare, emise de către autorităţile italiene. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că certificatul de înmatriculare nu întruneşte condiţiile de formă şi conţinut al unui document autentic, iar verificarea ITP a fost valabilă până în data de 26.03.2007.

           „Cetăţeanul român a  declarat ca a împrumutat autoturismul în cauză de la o persoană apropiată cu scopul de a-l utiliza. Poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals“ spune ag. Echert Ermina, purtătorul de cuvânt al STPF CS.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Imaginaţie fără margini a contrabandiştilor: ţigări ascunse în butelia de gaz a maşinii

FOTO Cea mai apropiată frontieră de Timişoara, Foeni - Jaša Tomić, este deschisă din nou

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite