Topul celor mai tari petreceri organizate, în acest weekend, în cluburile din Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşitul de săptămână debutează cu un concert live al BUG Mafia în Sky Club. Petreceri incendiare se organizează şi în cluburile Versus şi President.

Sărbătorile primăverii continuă în cluburile din Prahova. Startul îl va da Club Versus, situat pe Şoseaua Nordului, care organizează în această seară o petrecere de zile mari, a cincea din seria „Get Together", la care sunt aşteptaţi să participe peste o mie de ploieşteni dornici de distracţie. Vor „incendia" atmosfera cu cele mai noi sound-uri DJ Mirciu şi Chiller, aceştia fiind pregătiţi să vă demonstreze înca o dată ce înseamnă o noapte cu dans şi muzică bună până în zori. Vârsta minimă de acces la petrecere este de 16 ani.

Şi la Sky din Păuleşti, cel mai nou şi la modă club din Prahova, se anunţă o petrecere de cinci stele. După Smiley, aici vor concerta, în această seară, cei trei magnifici de la B.U.G Mafia, care vor prezenta publicului cele mai noi piese ale lor. Intrarea e liberă pentru toată lumea, însă ideal ar fi să faceţi rezervări, ca să nu staţi în picioare.

În acest weekend, distracţia va atinge cote maxime şi în Pub Ok, situat pe strada Goleşti, la numărul 29, în spatele fostei Case a Căsătoriilor. Aici, serile de vineri şi sâmbătă sunt rezervate iubitorilor de muzică disco.

Sâmbătă, Club President din localitatea preahoveană Mislea vă invită la un eveniment special: DJ Sasha Lopez şi Broono sunt cei ce vor anima o seară... prezidenţială. Intrarea se face pe bază de rezervări, iar băuturile vor avea preţuri speciale. Fetele vor avea reduceri la cocktail-uri.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite