Piteşti: Captură de ţigări la complexul comercial John

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările au fost confiscate de inspectorii Gărzii Financiare
Ţigările au fost confiscate de inspectorii Gărzii Financiare

6500 de pachete de ţigări au fost confiscate de la un bărbat care încerca să le comercializeze în complexul John. Valoarea ţigărilor este de peste 32.500lei.

Inspectorii de la Garda Financiară Argeş au dat lovitura din nou astăzi. După ce au monitorizat ceva vreme comercianţii ilegali de ţigări din complexul comercial John, a venit timpul să treacă la fapte. Inspectorii au reuşit să confişte nu mai puţin de 6500 de pachete de ţigări de contrabandă, în valoare de peste 32.500 de lei.

Bărbatul avea pachetele de ţigări îndesate într-un Renault Clio şi se pregătea să le distribuie comercianţilor din John, când a fost înconjurat de poliţişti şi de agenţii Gărzii Financiare. Acesta nu avea acte de provenienţă a mărfii, iar pachetele erau netimbrate.

“Am intrat în posesia unor documente care probează o activitate ilicită extinsă. Maşina nu este a lui, face parte dintr-o reţea care i-a pus-o la dispoziţie pentru a transporta ţigările de contrabandă. El este un intermediar ”, a declarat Valeriu Mincă, director coordinator al Gărzii Financiare Argeş.

Făcea contraband cu ţigări pentru a-şi plăti ratele.

Dumitru Vasile, din comuna Călineşti, s-a ales cu dosar penal, urmând ca Parchetul să efectueze în continuare cercetări.

Bărbatul a declarat că nu el este cel care făcea profit, el fiind doar plătit să transporte ţigările de contrabandă. “Vă rog, lăsaţi-mă în pace. Am fost nevoit să fac asta. Nu am avut încotro. Am rate şi trebuia să le plătesc, să îmi întreţin familia.”

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite