Percheziţii la mai multe persoane din Argeş bănuite de tâlhării prin metoda „distragerii atenţiei. La descinderi iau parte poliţişti din trei judeţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă Adevărul
Foto arhivă Adevărul

Miercuri dimineaţă, poliţiştii din Dâmboviţa, sprijiniţi de colegii de la inspectoratele de poliţie judeţene Argeş şi Giurgiu, au descins la 11 persoane bănuite de comiterea unor furturi şi a unor tâlhării prin metoda „distragerii atenţiei”, pe autostrăzi şi drumuri naţionale.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, sprijiniţi de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa şi criminalişti, în colaborare cu efective de la inspectoratele de poliţie judeţene Argeş şi Giurgiu, efectuează astăzi  nouă percheziţii domiciliare pe raza judeţului Argeş, respectiv în localităţile Piteşti, Mălureni, Bascov şi Merişani, la persoane.

Sunt vizate 11 persoame bănuite de comiterea unor furturi şi a unor tâlhării prin metoda „distragerii atenţiei”. Indivizii au între 21 şi 46 de ani şi ar fi săvârşit faptele în perioada 2018-2019, pe mai multe autostrăzi şi drumuri naţionale din ţară.

"Vor fi puse în executare 11 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliţiei Oraşului Găeşti pentru audieri şi dispunerea de măsuri legale", precizează IPJ Argeş.

Activităţile sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti şi beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite