Un bihorean a plecat din Bucureşti la data de 8 martie, dar nu a mai ajuns acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Robert Raduj, un bihorean în vârstă de 47 de ani, este căutat de poliţişti, după ce a fost dat dispărut din capitală, unde îşi desfăşura activitatea. Bărbatul nu a mai fost văzut de aproape trei săptămâni.

Potrivit Alinei Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, Robert Raduj, domiciliat în localitatea bihoreană Biharia, a plecat din Bucureşti la data de 8 martie şi nu a revenit nici la domiciul din Biharia, nici la locaţia unde îşi desfăşura efectiv activitatea din Bucureşti.

Semnalmente

"Familia nu a putut da detalii exacte cu privire la vestimentaţia acestuia din momentul dispariţiei, ci doar date generale, referitoare la toate hainele pe care acesta le avea în bagaj", a spus Alina Dinu. Robert Raduj are următoarele semnalmente: înălţime 1,85, cca. 95 kg., constituţie robustă, faţă ovală, ten deschis, ochi căprui, păr şaten, prezintă calviţie frontală, are o cicatrice de aproximativ 2 cm. deasupra sprâncenei drepte, dispusă transversal.

Ajutor

Persoanele care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite