Şi-a distrus maşina după o ceartă cu concubina. Pentru că ameninţa cu sinuciderea, a fost internat la Psihiatrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Propprietarul şi-a făcut praf maşina în urma unui acces de furie Foto: IJJ Galaţi
Propprietarul şi-a făcut praf maşina în urma unui acces de furie Foto: IJJ Galaţi

Un bărbat în vârstă de 29 ani, din Galaţi, este cercetat pentru distrugere după ce şi-a vandalizat autoturismul, lovindu-l cu un topor şi un ciocan.

Duminică, 22 decembrie, în jurul orei 22,30, un echipaj de jandarmerie a fost direcţionat prin apel 112 pe bulevardul Dunărea din Galaţi, existând informaţii că o persoană lovea cu toporul şi un ciocan un autoturism.

”Ajunşi la faţa locului, jandarmii au observat un bărbat ce avea în mână un topor şi care la vederea oamenilor legii a încercat să fugă. Jandarmii l-au somat să se oprească şi imobilizat. Pentru lămurirea tuturor aspectelor ce au condus la un astfel de gest, bărbatul a fost condus la sediul secţiei de poliţie”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool şi a unei discuţii în contradictoriu cu concubina, bărbatul a intenţionat să pornească autoturismul şi pentru că nu a reuşit, într-un acces de furie, a intrat în casă, de unde a luat un topor şi un ciocan, după care s-a întors la autovehicul pe care l-a lovit, provocând distrugerea capotei, a aripilor faţă şi a parbrizului.

Pe timpul efectuării verificărilor, bărbatul a trecut de la o stare la alta şi deoarece ameninţa că va da foc maşinii şi se va sinucide, jandarmii au hotărât transportarea acestuia la Spitalul de Psihiatrie Galaţi unde s-a dispus internarea.

Pentru gestul său, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, dar şi cu o amendă de 200 lei pentru ameninţarea jandarmilor. Cercetările în acest caz au fost preluate de poliţişti. 

   

masina vandalizata de proprietar Galati
GalaţiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite