Inconştienţă la volan: cinci şoferi prinşi conducând autovehicule fără permis. Toţi sunt tineri, cu vârsta cuprinsă între 17 şi 21 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au deschis dosare penale pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducere sub influenţa alcoolului.

Pe 1 iunie, poliţiştii postului de Poliţie Munteni au oprit în trafic, pe raza comunei Negrileşti, un autoturism condus de un tânăr de 21 ani. Cu ocazia verificării documentelor şoferului, poliţiştii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere.

O zi mai târziu, poliţiştii gălăţeni au depistat în trafic, la volanul autoturismului, alte patru persoane care nu posedau permis de conducere. Astfel, poliţiştii postului de Poliţie Cudalbi au oprit, în jurul orei 19.50, un autoturism care se deplasa pe raza comunei, pe D.J. 253. La volanul acestuia se afla un tânăr de 17 ani care nu poseda permis de conducere.

În jurul orei 20.00, poliţiştii Biroului Rutier Tecuci au depistat pe strada 1 Decembrie 1918, din localitate, un autoturism neînmatriculat în circulaţie, condus de un tânăr de 22 ani, din comuna Poiana, care avea permisul de conducere reţinut.

”Un alt conducător auto, fără permis de conducere a fost depistat în flagrant, de poliţiştii postului de Poliţie Matca, în jurul orei 23.00, pe strada Barajului din localitate. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Jumătate de oră mai târziu, poliţiştii din cadrul postului de Poliţie Ghidigeni au oprit în trafic, pe drumul comunal din localitate, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani. Cu ocazia controlului documentelor, acesta a declarat verbal poliţiştilor că nu posedă permis de conducere, verificările ulterioare în bazele de date ale Poliţiei confirmând acest fapt.  Poliţiştii au deschis dosare penale în toate cazurile amintite pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducere sub influenţa alcoolului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite