Se redeschid restaurantele, cafenelele, cinematografele şi sălile de spectacole. Care este rata de infectare în Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Măsurile sunt prevăzute şi pentru restaurantele şi cafenelele din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unităţi de cazare, precum şi pentru operatorii economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.

Focşaniul înregistrează în ultimele două săptămâni un număr de 2,34 cazuri confirmate la mia de locuitori, faţă de peste 3 cazuri la mia de locuitori cât erau pe 17 noiembrie. 

Din aceste motive, pentru următoarele 14 zile sunt deschise publicului activităţile din interiorul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi concerte, restaurantelor şi cafenelelor, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

Aceleaşi măsuri sunt prevăzute şi pentru restaurantele şi cafenelele din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unităţi de cazare, precum şi pentru operatorii economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.

„Iată că simţul civic de care au dat dovadă cetăţenii Municipiului Focşani se reflectă în scăderea numărului de infectări cu virusul SARS-COV-2, timp în care mai multe oraşe din ţară se confruntă cu o creştere alarmantă a numarului de îmbolnăviri şi decese cauzate de noul coronavirus. Primarul Cristi Valentin Misăilă mulţumeste în mod public focşănenilor pentru respectarea măsurilor luate de către autorităţi şi atenţionează asupra necesităţii respectării acestora şi în continuare. Totodată, edilul Municipiului Focşani mulţumeste cadrelor medicale, dar şi tuturor celor care sunt, zi de zi, în prima linie a “războiului” cu acest virus perfid şi ucigaş, eforturile lor făcând posibila relaxarea restricţiilor impuse de autorităţi”, potrivit unui comunicat al Primăriei Focşani.

Vă mai recomandăm:

Focşaniul a intrat în scenariul roşu. Se închid sălile de spectacole, restaurantele, cafenelele, sălile de jocuri de noroc

Focşaniul se apropie de scenariul roşu. Ce rată de infectare este în oraş

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite