Fostul şef IŞJ Vrancea cheamă pentru a treia oară ministerul în instanţă să îi dea funcţia înapoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea, Iordache Bostan se judecă din nou cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării pentru a întrerupe executarea ordinului dat de minister la sfârşitul lunii august privind suspendarea sa din funcţie. Primul termen al procesului va avea loc mâine la Curtea de Apel Galaţi.

Dacă va obţine câştig de cauză, Bostan va fi repus în funcţie la IŞJ Vrancea pentru a patra oară. Acesta a fost dat jos de pe fotoliul din cabinetul nr. 1 al inspectoratului pentru că este învinuit de fapte de corupţie în dosarul privind fraudarea examenului de Bacalureat din 2008.

În dosarul respectiv mai sunt judecate încă 20 de persoane, printre care şi soţia sa, Mariana Bostan. Între timp, pe site-ul inspectoratului, isjvr.vn.edu.ro, Iordache Bostan figurează în continuare ca inspector şef şi chiar este disponibil pentru audienţe.

Fostul inspector este cunoscut cu porecla "inspectorul din dulap" ca urmare a faptului că şi-a instalat în birou un dulap în faţa uşii de la baie, cu partea din spate demontată.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite