Turcul cu iataganul de shaorma, propus spre arestare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atacatorul de la fast-food, propus spre arestare FOTO captură video
Atacatorul de la fast-food, propus spre arestare FOTO captură video

Individul în vârstă de 29 ani din Bucureşti a atacat în noaptea de Dragobete un fast-food din Constanţa, unde fusese angajat.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale îl vor prezenta magistraţilor joi, 28 februarie, pe bărbatul de 29 ani din Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice şi tâlhărie.

Turcul s-a predat Poliţiei, după ce a văzut la televizor că este căutat.

În noaptea de Dragobete, în jurul orei 3.20, el a intrat furios în shaormeria Istanbul Kebab de pe strada Mircea cel Bătrân colţ cu parcul de la Teatru. S-a dus glonţ la băiatul care tăia feliile de carne de pe rotisor şi l-a luat la palme.

Băiatul, mai înalt decât el, n-a ripostat, mai ales că sirianul era din cale-afară de furios. A făcut scandal, a dat să plece, dar la ieşire s-a răzgândit şi a luat un cuţit lung de jumătate de metru folosit la prepararea shaormei.

A început astfel să-i ameninţe pe cei din local, distrugând mobilierul din cale.

Din cauza şocului, o angajată şi-a pierdut cunoştinţa, căzând la pământ ca secerată. Câţiva clienţi aflaţi în local au sărit să-i dea primul-ajutor, i-au luat pulsul şi după câteva moment, femeia şi-a revenit.

Şocul fusese însă atât de mare, încât în primele clipe ea a crezut că salvatorii sunt atacatori.

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite