Programul casieriilor RAJA în perioada Anului Nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Factura la apă poate fi plătită şi în 31 decembrie FOTO Adevărul Constanţa
Factura la apă poate fi plătită şi în 31 decembrie FOTO Adevărul Constanţa

Factura la apă potabilă şi canalizare se poate plăti şi în ultima zi a anului, 31 decembrie. Casieriile RAJA vor fi închise în primele două zile ale lui 2013.

RAJA SA aduce la cunoştinţa abonaţilor că dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate vor lucra în program normal inclusiv în preajma Anului Nou.

Apelurile către telefoanele dispeceratului 0241/66.44.44 vor fi preluate non-stop, iar echipele de intervenţie vor acţiona pentru ca avariile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util.

Singurul serviciu care-şi va modifica programul de lucru pentru perioada sărbătorilor este cel al casierilor RAJA. Astfel, abonaţii care nu au apucat să-şi plătească facturile la apă potabilă şi canalizare trebuie să ştie programul casieriilor RAJA Constanţa:
• luni, 31 decembrie 2012, orele 8.00 – 12.00;
• marţi şi miercuri, 1 şi 2 ianuarie 2013: închis.

Începând cu data de 3 ianuarie 2012, casieriile RAJA Constanţa îşi vor relua programul normal de lucru, între orele 8.00 şi 18.30.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite