Primăria Constanţa lansează proiectul „Constanţa coffee break“. Carosabilul devine o mare terasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bulevardul Tomis va deveni zonă pietonală pentru finalul de săptămână foto: Primăria Constanţa
Bulevardul Tomis va deveni zonă pietonală pentru finalul de săptămână foto: Primăria Constanţa

Primăria Constanţa lansează în acest weekend „Constanţa coffee break“, un proiect prin care până la 15 septembrie, sâmbăta şi duminica, între 08:00 şi 23:00, bulevardul Tomis se va transforma într-o zonă de promenadă.

În prima etapă, constănţenii şi turiştii se vor putea plimba pe bulevardul Tomis între bulevardul Ferdinand şi strada Traian, urmând ca în a doua etapă zona de promenadă să se extindă până la Capitol.

„În acest weekend, începând de sâmbătă de la ora 08:00 şi până duminică la ora 23:00, carosabilul se va transforma într-o mare terasă la care constănţenii şi turiştii pot savura o cafea şi, deopotrivă, într-un spaţiu în care se pot plimba, pot merge cu role, biciclete, trotinete ori pot juca diferite sporturi”, spun reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Seria manifestărilor este deschisă de Festival du Bonheur pe 9 iulie, în Parcul Arheologic.

În perioada 09-11 iulie, în jur de 17 Food Trucks-uri promit să ofere constănţenilor ocazia de a gusta dintr-un meniu extrem de variat. Bucătărie mexicană, indiană, sârbească, burgeri şi coaste, waffles-uri, îngheţată şi cele mai gustoase prăjituri sunt doar o parte dintre bucatele alese care vă aşteaptă să le încercaţi.

Jardin Urbain par Festival du Bonheur este despre o locaţie excelentă, o oază de verdeaţă în mijlocul oraşului, în care se vor regăsi mâncăruri diverse, pentru toate gusturile.

Festivalul nu este doar unul gastronomic, astfel, pe durata celor 3 zile, constănţenii se pot bucura de o amenajare specială, spectacol de lumini, cu zone de relaxare, un bar ofertant şi multă muzică bună asigurată de dj autohtoni.

Iubitorii maşinilor clasice vor regăsi la statuia Victoriei o expoziţie de maşini de epocă, iar pe bulevardul Tomis sportivii constănţeni vor oferi demonstraţii de baschet şi vor încuraja tinerii participe la activităţi sportive.

Citeşte şi:

Parcarea la Mamaia costă cât la Monte Carlo. O zi de parcare vă scoate din buzunar cât o noapte de cazare

Director din Ministerul Transporturilor, reţinut de DNA în dosarul privind Agenţia de Salvare a Vieţii pe Mare

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite