Meci Farul Constanţa - Săgeata Năvodari. Jandarmii, în alertă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 50 jandarmi din cadrul Grupării Mobile Tomis Constanţa vor asigura ordinea publică la partida de fotbal din Liga a II-a, dintre Farul Constanţa – Săgeata Năvodari. Meciul se va disputa miercuri, 5 iunie, pe stadionul Farul din Constanţa, începând cu ora 18.00.

Pentru siguranţa suporterilor, spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

De asemenea, acestoa le este interzis să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces.

Este interzis refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societăţii specializate de protecţie şi pază sau al forţelor de ordine.
Mai este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.
Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnicheţi, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

„Jandarmeria Constanţa recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente“, atrage atenţia purtătorul de cuvânt Codrin Popoiu.

Vă mai recomandăm

Măsuri speciale la meciul Viitorul Constanţa - Gloria Bistriţa

Suporterii rapidişti, aşteptaţi cu teamă la Constanţa. Violenţele de la meciul cu Steaua s-ar putea repeta. Giuleştenii vin hotărâţi să protesteze

Suporterii de la Farul fac orice pentru echipa lor. Au reparat duşurile de la club

Magnaţii Constanţei, imploraţi de suporterii Farului. „Excelenţele“ Nicuşor Constantinescu şi Gheorghe Bosînceanu, rugate să îşi dea mâna pentru club

FOTO Strigătul galeriei: „Constanţa, trezeşte-te! Farul nostru se stinge!“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite