Directorul şpăgar de la Şcoala Nicolae Tonitza, trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gelu Dimaca, fost arbitru al fluierului. Arhivă personală
Gelu Dimaca, fost arbitru al fluierului. Arhivă personală

Gelu Dimaca a fost prins în flagrant pe când lua mită pentru înscrierea unui copil în clasa pregătitoare. Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus trimiterea în judecată a lui Dimaca, directorul fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

Directorul Şcolii Generale nr. 39 Nicolae Tonitza este trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Gelu Dimaca a fost prins în flagrant pe când lua mită pentru înscrierea unui copil în clasa pregătitoare.

Ce măsuri a luat Inspectoratul Şcolar după flagrantul delict

Anchetatorii au stabilit că Gelu Dimaca (36 de ani), în calitate de director al Şcolii Generale Nicolae Tonitza din municipiul Constanţa, a pretins de la denunţătorul F.L. suma de 1.500 lei, pentru a soluţiona favorabil cererea de înscriere în clasa pregătitoare de preşcolari a copilului acestuia.

La data de 6 aprilie, directorul Gelu Dimaca a fost prins în flagrant, în timp ce primea, în biroul său, sumele de 150 euro şi 200 dolari SUA de la denunţător.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus trimiterea în judecată a lui Dimaca, care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită. Dosarul va fi judecat de Tribunalul Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite