Bărbatul împuşcat în cap de poliţişti a murit. Ceilalţi doi fugari au fost identificaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina a fost abandonată pe un câmp                                    FOTO: IPJ Constanţa
Maşina a fost abandonată pe un câmp                                    FOTO: IPJ Constanţa

Poliţiştii au folosit focuri de armă pentru a opri autoturismul. Unul dintre pasageri, aflat pe bancheta din spate, a fost împuşcat în cap.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, miercuri, în jurul orei 4.20, o patrulă formată din doi poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari a observat, pe bulevardul Năvodari, un autoturism care avea parbrizul spart, motiv pentru care au cerut şoferului să oprească.

Cum conducătorul auto nu s-a conformat somaţiei, oamenii legii au pornit în urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare, cu mijloacele acustice şi luminoase în funcţiune, pe mai multe străzi din oraşul Năvodari.

În timpul urmăririi, poliţiştii au tras mai multe focuri de avertisment în plan vertical, fără ca şoferul să oprească, continuându-şi goana nebună. Maşina a ajuns pe câmp, în zona localităţii Corbu, fiind abandonată de doi dintre pasageri. Poliţiştii l-au găsit pe cel de-al treilea bărbat împuşcat în cap, pe bancheta din spate. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital.

„În cursul serii de miercuri, 18 decembrie, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au efectuat cercetări pentru lămurirea situaţiei de fapt”, transmite IPJ Constanţa.

Astfel s-a reuşit identificarea celor trei persoane care se aflau în autoturism. Conducătorul auto este şi proprietarul vehiculului, în vârstă de 32 de ani, din comuna Săcele. De asemenea, pasagerul din dreapta a fost identificat ca fiind un bărbat de 23 de ani, din satul Gura Dobrogei, comuna Cogealac.

„Victima a fost identificată ca fiind un bărbat de 32 de ani, din satul Gura Dobrogei, comuna Cogealac. Din nefericire, în jurul orei 04.00, acesta a decedat”, transmite IPJ Constanţa.

În cauză, se efectuează în continuare cercetări de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

De asemenea, pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cei dou fugari au fost conduşi la sediul poliţiei şi sunt audiaţi. Până în acest moment, procurorii nu au luat nicio măsură preventivă în cazul lor.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Focuri de armă la Corbu. Un bărbat a fost împuşcat în cap de poliţişti. Victima se afla pe bancheta din spate a unei maşini care nu a oprit la semnal

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite