Şoşoacă, reacţie virulentă după criticile că petrece în pandemie.„Abia aştept să se deschidă o anchetă, ca să pot da şi eu probe împotriva lor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diana Şoşoacă FOTO Inquam Photos / Eduard Vînătoru
Diana Şoşoacă FOTO Inquam Photos / Eduard Vînătoru

Diana Şoşoacă s-a distrat ca în vremurile bune, vineri seara, când a luat parte la un chef organizat în cinstea soţului ei. Criticată pentru că a ales să petreacă în plină pandemie, senatoarea AUR a reacţionat la adresa celor care o arată cu degetul şi spune că este pregătită să mute bătălia în justiţie.

Nici Diana Şoşoacă şi nici ceilalţi petrecăreţi nu au purtat masca şi nu au respectat nicio regulă de distanţare. Asta nu a împiedicat-o pe senatoarea AUR să transmită live pe Facebook câteva minute din petrecere, timp în care i-a făcut şi o dedicaţie şefului DSU, Raed Arafat. Nu a scăpat de ironii nici preşedintele Klaus Iohannis, taxat de lăutari pentru faptul s-a dus la schi chiar a doua zi după explozia de la „Matei Balş”.

Criticată pentru că a ignorat măsurile de prevenire a COVID, Diana Şoşoacă a reacţionat. Şi a făcut-o în stilul ei, contraatacând virulent. 

„Într-un restaurant, oamenii când mănâncă, nu poartă mască. Când cânti, nu poţi să porţi mască, pentru că nu poţi să inhalezi aer. Doi la mână, masca este neconstituţională, la fel şi starea de alertă. Într-un scenariu verde, viaţa revine la normal”, a spus Şoşoacă, la Romania TV..

Întrebată de deciaţia pentru Arafat, ea a continuat. „Faptul că Raed Arafat distruge România pas cu pas, împreună cu domnul preşedinte Iohannis, care nu mai reprezintă decât o mână de infractori, care fac bani pe măşti şi pe aparate de PCR, pentru că, această stare de alertă este creată strict pentru bani, iar eu am formulat plângere penală, împreună cu partidul Neamul Românesc, doi avocaţi şi cu soţul meu, împotriva tuturor celor care au câştigat imens de pe urma aşa-zisei pandemii”, a adăugat ea.

E gata să mute lupta în justiţie

Apoi, senatoarea AUR şi-a încheiat în forţă pledoaria, ameninţând cu probele pe care le-ar avea împotriva celor care, spune ea, au furat România şi au profitat din plin de pandemie. 

„Poporul român dintotdeauna a petrecut, a fost primul care a dat tonul petrecerilor. Da, i-am făcut dedicaţie domnului Arafat, ca să înţeleagă că aici este România, că noi suntem români, pe veci stăpâni şi că nu permitem niciunui element, care a dobândit cetăţenia în România, s-o distrugă. Abia aştept să se deschidă o anchetă după aceste imagini, ca să pot să dau şi eu probele împotriva lor, cu câţi bani au furat din România”, a mai afirmat Şoşoacă.

Între timp, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi a anunţat că face verificări după petrecerea dată de senatorul Diana Şoşoacă, într-un restaurant din Iaşi. „Se vor face verificări, pentru a stabili situaţia de fapt. În funcţie de ceea ce se va constata, se vor dispune măsuri. Deocamdată, suntem în stadiul în care se fac verificări”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi. 

Vă mai recomandăm:

Şoşoacă, sfidătoare pe timp de pandemie. Petrecere pe ritmuri lăutăreşti şi ironii la adresa lui Arafat: „Bagă-i ceva de români“ VIDEO

Reacţia Poliţiei Judeţene Iaşi, după petrecerea dată de Diana Şoşoacă vineri noapte VIDEO

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite