Concurs de schi la Băişoara în memoria celui care a ajuta oamenii locului să-şi aibă pâine şi casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pârtie de schi FOTO Adevărul
Pârtie de schi FOTO Adevărul

Iubitorii schiului sunt invitaţi sâmbătă, 21 ianuarie, la un concurs la Băişoara. Cupei Nan Marian este la prima ediţie şi poartă numele unui localnic din Băişoara care a ajutat familiile nevoiaşe şi le-a găsit locuri de muncă.

Serviciul Public Judeţean Salvamont îi aşteaptă pe toţi iubitorii sporturilor de iarnă sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 12.00, pe Pârtia Veche” din staţiunea Muntele Băişorii. Acolo va avea loc primul concurs de schi al acestui sezon: Cupa Nan Marian. Competiţie se află la prima ediţie şi, după cum spun cei de la Salvamont, se doreşte a fi începutul unei frumoase tradiţii de acest fel.

Cupa Nan Marian se adresează practicanţilor de schi de toate vârstele şi pe lângă mişcare cei care vor merge pot să se bucure de o coborâre cu torţe pe Pârtia Veche, în jurul orei 19.00, dar şi de o sesiune de jocuri transilvănene care se vor desfăşura la Pensiunea Montana. 

Evenimentul e organizat de către Asociaţia Nan Marian, în colaborare cu Serviciul Public Judeţean Salvamont - Salvaspeo Cluj, Pensiunea Montana, Teleski Băişoara, precum şi familiile Oprea Radu şi Berar Doru.

Manifestarea îl cinsteşte pe Marian Nan, un localnic cu un suflet mare care a dus la crearea de numeroase locuri de muncă pentru localnici, a sprijinit familiile sărace şi a susţinut dezvoltarea turismului în zonă.

Mai puteţi citi:

De la Muzeul Jocurilor din Germania la Cluj. Expoziţie cu peste 300 de jocuri interactive la Biblioteca Judeţeană

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite