Un tânăr, aflat sub influenţă substanţelor psihoactive, prins cu mii de petarde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Obiectele pirotehnice au fost confiscate de poliţişti FOTO IPJ Călăraşi
Obiectele pirotehnice au fost confiscate de poliţişti FOTO IPJ Călăraşi

Un tânăr din Călăraşi s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volan sub influenţa substanţelor psihoactive, iar maşina pe care o conducea era ticsită cu petarde şi artificii.

Poliţiştii din Călăraşi au oprit, în seara zilei de 10 decembrie, pentru control, pe strada Varianta Nord, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 31 de ani. 

În urma controlului efectuat asupra autoturismului a fost descoperită  cantitatea de 13.800 bucăţi petarde din clasa P1, 3 bucăţi artificii tip KL F2, 36 bucăţi TP 1000, 33 bucăţi petarde TP 1500, 30 bucăţi petarde TP 2000, 2.500 de bucăţi petarde tip K 0203-P1, 2.600 bucăţi petarde tip volt 3-3 P1,  1.500 bucăţi petarde tip F 3.  Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi cu aparatul DRUG TEST rezultatul fiind pozitiv la substanţa THC-5,  fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge şi urină.

Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea  regimului materiilor explozive, conform Legii 126/1995 R, şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Vă mai recomandăm şi:

Orfanii infectaţi cu HIV şi povestea medicilor care i-au îngrijit ca pe propriii copii

Elevul de la ţară care a făcut un site pentru un magazin online. „De ce să nu fac un bănuţ al meu?

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite