Mandate de executare a pedepsei. Patru condamnaţi la închisoare pentru încăierare, prinşi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii au fost încarceraţi la Penitenciarul Slobozia Foto: Arhivă Adevărul
Suspecţii au fost încarceraţi la Penitenciarul Slobozia Foto: Arhivă Adevărul

Patru bărbaţi, pe numele cărora Judecătoria Călăraşi a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, au fost prinşi şi încarceraţi la Penitenciarul Slobozia.


Poliţiştii au pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de instanţa de judecată pe numele unor persoane din comuna Dragalina. Bărbaţii, condamnaţi pentru încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, au fost încarceraţi la Penitenciarul Slobozia.

Pe 8 octombrie, oamenii legii i-au prins pe cei patru bărbaţi, toţi din comuna Dragalina, cu vârste cuprinse între 27 şi 54 de ani, pe numele cărora Judecătoria Călăraşi a emis, în aceeaşi zi, mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Bărbaţii, condamnaţi la doi ani şi 2 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, au fost depistaţi pe raza comunei Dragalina şi au fost depuşi în Penitenciarul Slobozia.
 

Vă recomandăm şi:

Mandate de executare a pedepsei, puse în aplicare. Hoţi, evazionişti şi bătăuşi, duşi la închisoare de poliţişti

Şi după gratii sunt poveşti frumoase de viaţă. Deţinuţii-actori, care fac spectacole de zile mari în penitenciar

FOTO Scandal sexual la Penitenciarul Vaslui. Unul dintre şefi, bănuit de relaţii amoroase cu deţinuţi, fotografiat complet dezbrăcat în sala de forţă

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite