VIDEO Accident stupid, aproape de Gara Buzău. Un bărbat a fost călcat de tren, după ce şi-a prins piciorul într-un macaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Buzău a avut parte de o moarte cât se poate de groaznică. A fost călcat de tren, după ce şi-a prins un picior între şinele de la macaz.  Tragedia s-a produs marţi seară, în apropierea staţiei CFR Buzău.

Bărbatul găsit mort pe calea ferată era îmbrăcat sărăcăcios, avea în buzunare un telefon mobil şi câteva monede. Cadavrul era plin de sânge iar un picior era retezat de la gleznă. Poliţiştii au fost chemaţi la locul tragediei de un trecător, care a observat trupul plin de sânge în timp ce traversa calea ferată.

Anchetatorii au indicii conform cărora bărbatul, de aproximativ 40 de ani, şi-ar fi prins mai întâi piciorul între linii, la un punct de schimbare a macazului, apoi a fost izbit de locomotiva trenului care se apropia de staţia CFR Buzău.

Mecanicul locomotivei a observat târziu persoana de pe calea ferată, din cauza unei curbe, a acţionat frânele însă distanţa de oprire a fost insuficientă. 

Poliţiştii de la Transporturi Feroviare fac cercetări pentru identificarea victimei şi pentru a afla dacă bărbatul pur şi simplu s-a împiedicat de linii, ori i-a fost surprins piciorul la acţionarea macazului.

În zonă s-au produs numeroase accidente, deoarece este traversată frecvent de oameni, deşi în apropiere este o pasarelă.

Citeşte şi: 

Copilul de 3 ani, din localitatea Merei, a murit după ce i-a crăpat inima

Elevă accidentată pe o trecere de pietoni din centrul Buzăului

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite