Reabilitarea clădirii sediului Jandarmeriei Buzău, proiect pentru 2018

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii de lemne şi manifestările publice cu participare numeroasă au fost cele mai mari provocări pentru jandarmii din Buzău în 2017. Pentru acest an, jandarmii buzoieni si-au propus un obiectiv ambitios: reabilitarea clădirii sediului Jandarmeriei, aflat în continuă stare de degradare.

2017 a fost un an liniştit pentru jandarmii buzoieni, dar si cu provocari. Una dintre actiunile care i-au solicitat serios pe jandarmi a fost depistarea hoţilor de lemne, o atribuţie relativ nouă pentru această instituţie. 124 de astfel de acţiuni au fost desfăşurate anul trecut.

Pentru 2018, conducerea Jandarmeriei Buzau isi propune sa mentina un procentaj de încadrare de personal de peste 90 la sută. Totodată, sefii Jandarmeriei speră să demareze lucrări de reabilitare a sediului instituţiei.

Si manifestările publice, tot mai numeroase în ultimii ani,  care i-a solicitat serios pe jandarmii din Buzău. Afluenţa record a buzoienilor la câteva dintre manifestări a făcut ca misiunea de menţinere a ordinii publice să fie mai dificilă decât la evenimente similare organizate anii trecuţi.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite