Operaţiune fără precedent: ambulanţele SMURD din Buzău vor face curse între maternitatea veche şi cea nouă, pentru a muta zeci de pacienţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă adevarul.ro
Arhivă adevarul.ro

Joi sunt programate primele internări în noua maternitate de pe strada Victoriei. Mutarea cu vehicule speciale de la ISU a pacienţilor, mămici dar şi bebeluşi, din vechiul sediu şi până la noua unitate medicală va impune anumite restricţii de circulaţie.J

”Joi, 19 mai, pe raza municipiului Buzău vor fi instituite restricţii de circulaţie, cu ocazia relocării pacienţilor şi a infrastructurii necesare activităţii medicale din fostul imobil al Maternităţii (Bulevardul Gării nr.8) în imobilul din strada Victoriei nr. 18”, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.

Poliţia va restricţiona circulaţia auto, de la ora 10.00, de la intersecţia Bulevardului Gării cu strada Plevnei până la intersecţia străzii Tudor Vladimirescu cu strada Războieni, de la intersecţia străzii Victoriei cu strada Plevnei până la intersecţia străzii Victoriei cu strada Bistriţei şi până la intersecţia străzii Sculpturii cu strada Aurorei.

Operaţiunea de relocare a peste 70 de pacienţi, femei şi nou-născuţi, se derulează în premieră, cel puţin în municipiul Buzău, fiind angrenate mai multe autospeciale de la ISU Buzău. De joi, internările se vor face în maternitatea nouă, care este una dintre cele mai moderne din ţară.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite