Dezordinea din oraş şi conduita îndoielnică a cetăţenilor umflă conturile Primăriei. Pentru ce dau poliţiştii locali amenzi usturătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Activitate intensă a Poliţiei Locale, în perioada 25 septembrie - 1 octombrie 2017. Agenţii acesteia au intensificat acţiunile de patrulare şi control în urma cărora au constatat şi aplicat un număr de 343 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totală ridicându-se la peste 68.100 lei.

Amenzile au fost aplicate pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, abandonul deşeurilor menajere în alte locuri decât cele special amenajate, consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public, fumatul în spaţiile publice interzise prin lege, comerţul stradal neautorizat, deţinerea de acte de identitate expirate, apelarea la mila publică. 

Descinderile au avut loc în cartierele buzoiene Dorobanţi I şi II, Broşteni, Micro 5, Micro 3, Micro 14, Poştă, Mihai Viteazu şi Simileasca, unde au fost constatate şi aplicate un număr de 74 sancţiuni contravenţionale şi aplanate un număr de nouă stări conflictuale.

Alte peste 200 de sancţiuni au fost au fost aplicate de poliţiştii locali cu atribuţii pe linie rutieră, cei de la Compartimentul Disciplină în Constructii şi Afisaj, de la Compartimentul Protecţia Mediului şi din cadrul Compartimentului Inspectie Comercială. 

Politiştii locali cu atributii în domeniul evidenţei persoanelor au desfăşurat verificări la un număr de opt asociaţii de proprietari, care au vizat actualizarea cărţilor de imobil, dar şi normele legale privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite