Vlad Moldoveanu a predat lecţii de baschet micilor sportivi din Braşov GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Terenurile de baschet ale Liceului de Informatică „Grigore Moisil“ găzduiesc în această perioadă meciurile Campionatului Naţional de baby basket, competiţie care se va termina la finalul acestei săptămâni.

După numeroase partide disputate la o intensitate maximă, în care micii sportivi au dat dovadă de multă determinare şi ambiţie, copiii au avut parte de o surpriză plăcută aseară. 

Micii sportivi au primit vizita unuia dintre cei mai titraţi tineri baschetbalişti români la ora actuală, Vlad Moldoveanu.                  

image

Fiul preşedintelui Federaţiei Române de Bachet, Carmen Tocală, Vlad Moldoveanu joacă baschet de performanţă în Statele Unite ale Americii.

În sezonul trecut, Vlad Moldoveanu a făcut senzaţie în NCAA (campionatul universitar nord-american), evoluând pentru echipa universitară American Eagles. 

Astăzi, de la ora 20.30, terenurile de baschet din incinta LIceului de Informatică „Grigore Moisil“  va programa un meci demonstrativ de baschet între echipa naţională a României (Vlad Moldoveanu, Ionuţ Macaveiu, Octav Morariu, Andrei Mandache) şi o echipă formată din antrenori. 

image

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite