Ora de vară, programul de iarnă. Ce îşi doresc vânzătorii din pieţele braşovene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pieţele Braşovului funcţionează încă după programul de iarnă FOTO Ioan Buciumar
Pieţele Braşovului funcţionează încă după programul de iarnă FOTO Ioan Buciumar

Cu toate că mai sunt câteva zile până la Paştele catolic şi am trecut la ora de vară de mai bine de două săptămâni, pieţele din Braşov au rămas la programul de iarnă.

Chiar dacă am trecut încă de la sfârşitul lunii martie la ora de vară, pieţele din Braşov funcţionează încă după programul de iarnă. Mai mult, în acest weekend, la 17 aprilie este Paştele catolicilor, iar săptămâna viitoare va fi marea sărbătoare şi pentru ortodocşi, în 24 aprilie, astfel că la piaţă va fi lume multă. 

Vânzătorii şi-ar dori trecerea la programul de vară, că să poată avea mai mulţi clienţi. 

„Ne-ar ajuta să se prelungească programul, ar fi mai mulţi clienţi. Chestia e că nu sunt, aia e! Nu sunt clienţi”, a spus una dintre producătoarele agricole din piaţa Dacia. 

„Se lucrează după programul de iarnă, nu de vară. Dacă astea-s ordinele… Bineînţeles că ne-ar ajuta dacă s-ar trece la programul de vară, dar astea-s directivele. Sunt clienţi până seara, se-nchide piaţa şi lumea tot mai vine, dar, dacă la 7 se-nchide, şi normal că plecăm acasă”, s-a plans un bărbat. 

„Este programul destul de mare, începând de la ora 7 dimineaţa până la 19, seara şi, de la 1 mai, până la 21. Ne-ajută foarte mult să se prelungească programul pentru că sunt oameni care fac schimbul doi, schimbul unu şi vin ori prea de dimineaţă, ori prea târziu”, a spus un alt vânzător. 

Potrivit programului de iarnă, în acest moment, pieţele sunt deschise în cursul săptămânii între orele 7:00 şi 19:00. Trecerea la programul de vară, când pieţele vor fi deschise în cursul săptămânii de la 6:00 la 21:00, se va face din prima zi a lunii mai.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Piaţa Sfatului din Braşov se pregăteşte pentru o nouă faţă. Edili: „Va fi una de secol al XXI-lea“

Colegiul Andrei Şaguna din Braşov, patru premii I la concursul NASA. Ce proiecte spaţiale au gândit liceenii

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite