Decor spectaculos în Piaţa Sfatului de sărbători. Va exista o zonă magică special pentru fotografii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piaţeta din Poveste unde braşovenii şi turiştii vor putea face poze cu decorul superb din Piaţa Sfatului este o premieră şi edilii speră să atragă cât mai mulţi vizitatori.

Decorul Piaţetei din Poveste este unul spectaculos. Va exista jilţul lui Moş Crăciun în care braşovenii şi turiştii se pot aşeza pentru fotografii. El va fi străjuit de doi doldaţi din Spărgătorul de Nuci în mărime naturală. Aceştia vor păzi şi cartea de legende ale Braşovului. Totul într-un decor de lumini spectaculos. În Piaţa Sfatului, cei nouă stâlpi de iluminat public vor fi ornaţi pe acelaşi model ca bradul pentru a fi replici mai mici ai acestuia, acesta fiind un alt element de noutate în acest an. Bradul, ca şi stâlpii, vor reuni toate cele trei culori ale luminiţelor din restul zonelor, respectiv roşu, auriu şi argintiu. 

„Având în vedere faptul că în fiecare an, braşovenii şi turiştii se fotografiază alături de bradul de Crăciun, în acest an vom amenaja o zonă destinată fotografierii, unde vom încerca să aducem două elemente noi: un jilţ al Moşului Crăciun, încadrat de două figurine-soldat din Spărgătorul de nuci, şi o carte de poveşti luminoasă, care va purta logo-ul deja cunoscut al evenimenteleor de iarnă Braşov - oraş din poveste “, a declarat administratorul public al municipiului, Miklos Gantz.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite