Nu se potolesc. Mai mulţi brăileni şi doi bucureşteni sunt anchetaţi penal după ce le-au prezentat poliţiştilor adeverinţe de angajator falsificate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Fiecare dintre aceştia a fost amendat cu câte 2.000 de lei pentru încălcarea O.M. nr.3/2020, fiind cercetaţi pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată şi  uz de fals.

Pe 16 aprilie, poliţiştii brăileni l-au identificat în trafic pe un şofer, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Slobozia, în timp ce se deplasa cu autoturismul, împreună cu alţi doi pasageri, pe raza judeţului Brăila.

”Atât şoferul, cât şi unul dintre pasageri, le-au înmânat poliţiştilor adeverinţe de angajator, emise de către o societate, din care rezulta că sunt angajaţi ai acesteia. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbaţii în cauză nu figurează ca angajaţi ai unităţii respective”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Toţi ocupanţii vehiculului au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei fiecare, conform O.M. nr.3/2020, pentru încălcarea restricţiilor de circulaţie, întrucât aceştia nu deţineau niciun document care să le justifice deplasarea. De asemenea, poliţiştii le-au deschis dosare penale pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals..

În aceeaşi zi, poliţiştii brăileni i-au identificat în trafic şi pe doi bărbaţi din municipiul Bucureşti, în timp ce se deplasau cu autoturismul pe DE 584. Atât şoferul, cât pasagerul, le-au înmânat poliţiştilor adeverinţe de angajator însă, în urma verificărilor, a rezultat că aceştia nu figurează ca angajaţi ai societăţii emitente. 

Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei fiecare, conform O.M. nr.3/2020, pentru încălcarea restricţiilor de circulaţie. Şi aceştia sunt cercetaţi în prezent pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite