Brăilean atacat cu un cuţit în plină stradă. Incidentul a pornit de la o banală ceartă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 44 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, după ce a intrat într-o dispută verbală cu un tânăr de 22 de ani, în urma căreia şi-a pierdut cumpătul şi l-a lovit cu un cuţit.

Un tânăr de 22 de ani a ajuns joi, 30 august, la Spitalul de Urgenţă din Brăila, după ce a fost lovit cu un cuţit în ficat de către un necunoscut. Conform martorilor, cei doi s-au întâlnit pe stradă şi au intrat într-o dispută verbală.

La un moment dat,  agresorul, un bărbat de 44 de ani, a scos un cuţit şi l-a lovit pe tânăr în zona abdominală, după care a părăsit zona. Incidentul s-a produs în cartierul Vidin din Brăila, iar martorii au anunţat imediat incidentul la 112. O ambulanţă a preluat victima şi a transportat-o la spital.

Bărbatul de 44 de ani este cercetat pentru vătămare corporală, dar dacă medicii vor stabili că lovitura de cuţit a pus în primejdie viaţa victimei, încadrarea juridică s-ar putea schimba în tentativă de omor. Poliţiştii continuă ancheta pentru a stabili motivul de la care a pornit conflictul între cei doi bărbaţi.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite