Botoşani: Hoţii de fier vechi fură canalizarea din centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri au fost prinşi sâmbătă noapte  după ce au furat două grilaje de fontă folosite la canalizarea oraşului. Hoţii au spart grilajele pentru a le putea căra mai uşor cu un căruţ.

Sâmbătă seară, în jurul orei 21.00, un echipaj de jandarmi a observat trei tineri în zona Bulevardului Mihai Eminescu, din municipiu, care trăgeau la un căruţ încărcat cu bucăţi de fontă. Jandarmii i-au oprit pe cei trei şi le-au solicitat să-şi decline identitatea şi să spună ce au de gând să facă cu bucăţile de fontă din căruţ.

Eugen S. de 19 ani din Botoşani, Ionuţ A. de 19 ani din Flămânzi şi  Ionuţ I. de 17 ani din Todireni, fiind puşi în faţa faptului împlinit nu au mai avut ce face şi le-au declarat jandarmilor că bucăţile de fontă le-au sustras de pe pietonalul Unirii, din apropierea muzeului judeţean, acestea fiind de fapt două grilaje folosite la canalizările stradale pe care le-au spart în bucăţi în scopul de a le transporta mai uşor.

 Tinerii doreau să comercializeze întreaga cantitate de fontă, aproximativ 200 Kg, la un centru de fier vechi.

Cei trei au fost au fost audiaţi, totodată acestora li s-au întocmit dosar cu acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.   Dosarul cu acte premergătoare a fost trimis spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite