BAC 2014 Bistriţa-Năsăud. Subiectele de la proba obligatorie de la Bacalaureat 2014: Istorie şi Matematică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miercuri, candidaţii sunt aşteptaţi la proba obligatorie a profilului, matematică sau istorie
Miercuri, candidaţii sunt aşteptaţi la proba obligatorie a profilului, matematică sau istorie

Miercuri, 2 iulie, a avut loc examenul scris la proba obligatorie a profilului la Bacalaureat 2014, Istorie sau Matematică. Subiectele la Istorie şi Matematică, la a doua probă a BAC-ului, au fost rezolvate în direct, în studioul Adevărul Live. 2275 de absolvenţi din Bistriţa-Năsăud s-au înscris anul acesta la examenul de Bacalaureat 2014.

2275 de elevi s-au înscris anul acesta la examenul de Bac 2014, însă la proba scrisă la limba română, care s-a desfăşurat luni, 30 iunie, s-au prezentat doar 2123. Miercuri 2 iulie, a avut loc examenul scris la proba obligatorie: Istorie sau Matematică.

Subiectele de la matematică de la Bac 2014, publicate pe adevarul.ro, au fost rezolvate la Adevărul Live, de la ora 11.00, de profesorul Costel Chiteş, de la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” din Capitală.

Subiectele la proba de Matematică - filiera teoretică, profilul real, specializarea mate-info / filiera vocaţională, profilul militar, specializarea mate-info

image

Subiectele la Matematică - filiera teoretică, profilul real, specializarea ştiinţe ale naturii

image

Subiectele la Matemarică - filiera tehnologică

image

Subiectele la Istorie  - filiera teoretică, profil umanist, toate specializările

image
image


Prima probă scrisa a examenului de Bacalaureat a adus şi primul incident, un elev de la centrul de examinare de la Colegiul Naţional „George Coşbuc” fiind eliminat după ce i-a sunat telefonul mobil în mijlocul examenului.

La proba scrisă de la limba română parcă s-a repetat scenariul de la Evaluarea Naţională, candidaţii declarându-se surprinşi de subiectele primite. Candidaţii de la profil uman au avut de ales între Tudor Arghezi, Ion Barbu şi Nichita Stănescu, în timp ce cei de la profilul real s-au pricopsit cu o poezie de-a lui Eminescu.

Rezultatele finale ale Examenului de Bacalaureat 2014 vor fi prezentate pe 11 iulie pe adevărul.ro şi pe bacalaureat.edu.ro.



Vă mai recomandăm:

Proba la română de la Bac a adus primul eliminat din examen

BAC 2014 Bistriţa-Năsăud. Subiectele de la proba scrisă la limba română de la Bacalaureat 2014. Eminescu i-a luat prin surprindere pe elevi





 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite