ISU Maramureş, în doliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locotenente-colonel Zigler Alexandru a decedat în data de 24 iunie Foto: ISU Maramureş
Locotenente-colonel Zigler Alexandru a decedat în data de 24 iunie Foto: ISU Maramureş

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Gheorghe Pop de Băseşti“ al judeţului Maramureş anunţă cu adânc regret încetarea din viaţă, în ziua de 24 iunie, a celui care a fost locotenent-colonel Zigler Alexandru–Marcel, ofiţer specialist I la compartimentul Avizare–Autorizare al Inspecţiei de Prevenire, militar cu o înaltă competenţă profesională şi un coleg deosebit, apreciat de întreg personalul inspectoratului.

Locotenent–colonel Zigler Alexandru–Marcel s-a născut în data de 28 octombrie1971 în municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş. A absolvit Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie “A.I.Cuza” Bucureşti în anul 1995, fiind încadrat ulterior în unitatea maramureşeană.

Locotenent–colonel Zigler Alexandru–Marcel şi-a desfăşurat activitatea, timp de aproape 20 de ani, în funcţiile de comandant de subunitate la Secţia de Pompieri Vişeu de Sus şi Detaşamentul de Pompieri “Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare, apoi ca ofiţer specialist I- Resurse Umane. 

Ultima sa funcţie a fost cea de ofiţer specialist I, în cadrul compartimentului Avizare–Autorizare. Înmormântarea cu onoruri militare va avea loc astăzi, de la ora 13, la capela bisericii “Adormirea Maicii Domnului”, strada Vasile Lucaciu nr.59, Baia Mare, judeţul Maramureş.

Baia MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite