Foc la biserică. Intervenţie a pompierilor maramureşeni la Vişeu de Jos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Foc la biserică în Maramureş. Pompierii maramureşeni au fost nevoiţi în ultimele 24 de ore să intervină în nu mai puţin de 7 situaţii de urgenţă, toate având legătură cu focul.

Pompierii militari maramureşeni au intervenit în 7 situaţii de urgenţă în ultimele 24 de ore. Seria intervenţiilor a început ieri, 02.12, la ora 05.44. În Vişeu de Jos a izbucnit un incendiu la magazia unei biserici. La locul intervenţiei s-au deplasat pompierii Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus. 

Flăcările au distrus magazia din lemn pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi, circa 10 metri cubi de lemn de foc şi 40 de metri pătraţi din  acoperişul unei case nelocuite aparţinând bisericii. La ora 07.18, în Bocicoiel a izbucnit un incendiu la cămara unei locuinţe. Militarii Gărzii de Intervenţie Bogdan Vodă au lichidat incendiul. Au ars circa 10 metri pătraţi de acoperiş învelit cu plăci de azbociment şi aproximativ 4 metri pătraţi de perete portant. În jurul amiezei, la Vişeu de Sus pe strada Bogdan Vodă, pompierii din Vişeu au intervenit pentru decolmatarea unui canal înfundat cu noroi şi resturi vegetale.

Potrivit informaţiilor furnizate de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, pompierii sigheteni împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă au acţionat pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la podul unei case din Deseşti. Focul a distrus circa 5 metri pătraţi din podul de lemn, 2 metri liniari de grindă de lemn şi 60 de metri liniari de instalaţie electrică. La ora 15.08, pompierii băimăreni au intervenit pe strada Petru Rareş din Baia Mare la un incendiu izbucnit la un tablou electric.  Au ars 4 metri liniari de conductori electrici, mase plastice şi s-au degradat circa 4 metri pătraţi de zugrăveală.

Militarii Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuş au lichidat un incendiu izbucnit la coşul de fum al unei case din localitatea Răzoare. Datorită intervenţiei prompte, a ars doar funinginea din coşul de evacuare al fumului. Cea din urmă intervenţie a fost aceea a militarilor din Vişeu de Sus care au lichidat un incendiu izbucnit la o ghenă de gunoi. În urma incendiului au ars circa 150 kg de deşeuri menajere.

Citeste si: FOTO VIDEO Satul în care izbucnesc incendii din senin: extratereştri, strigoi sau demoni? 

Coşurile de fum necurăţate şi improvizaţiile au produs cinci incendii în doar 48 de ore

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite