Şcoală de fotbal braziliană. Combinaţia dintre fotbal şi futsal, pusă în aplicare la Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Metodele de antrenament sunt inedite
Metodele de antrenament sunt inedite

O şcoală de fotbal tipic brazilian a fost deschisă în localitatea arădeană Sânleani. Aici, doritorii pot pune în practică metode inedite de antrenament, graţie antrenorului Dinu Maghici.

Şcoala de fotbal TetraBrazil este prezentă pentru prima dată în viaţa sportului arădean, graţie antrenorului Dinu Maghici, care a urmat o pregătire în acest sens în SUA, urmată de un certificat care îi atestă competenţele în acest domeniu.

Festivitatea deschiderii acestei şcoli a avut loc miercuri, 1 Iunie 2016, pa stadionul din Sânleani. La manifestare au participat copii, părinţi şi reprezentanţi de marcă ai fotbalului local.
TetraBrazil este un mix între fotbal şi futsal, jocul care a dezvoltat jucători cum ar fi: Pele, Ronaldo, Ronaldinho. TetraBrazil încurajează dezvoltarea abilităţilor tehnice, învaţă jucătorii să controleze mingea, să paseze şi să se mişte repede, să fie creativi şi să aibe încredere în jocul lor.

TetraBrazil are programul curriculum JUNIOR pentru copii de 5-11 ani şi curriculum Academir pentru copii de 12-18 ani, fiecare program fiind dezvoltat pentru a permite susţinerea de antrenamente săptămânale, sprijin pentru cluburile de fotbal de performanţă, tabere de vacanţe şi petreceri.

Fiecare curriculum foloseşte o combinaţie între fotbal şi futsal, care devine pe zi ce trece cea mai populară versiune de joc din Brazilia.
Aşadar, dacă un părinte  vrea pentru copilul său un mediu care încurajează creativitatea, experimentarea, bucuria, distracţia, o experienţă de învăţare calitativă şi dragostea pentru joc sau  pregătirea pentru viitoare noi experienţe în fotbal, focusate pe dezvoltarea din punct de vedere tehnic, tactic, fizic şi psihologic ca şi jucători, Şcoala TetraBrazil oferă această oportunitate.

Participanţii au fost invitaţi să participe la un antrenament în stilul şcolii de fotbal TetraBrazil şi la diferite concursuri:  concursul ”Lovirea barei” pentru tătici, concursul ”Penalty de la 9m” pentru mămici şi concursul surpriză ”Şut la poartă legat la ochi”. S-au acordat diplome şi premii.

Pe ritmuri de samba a fost adus tortul TetraBrazil din care au gustat toţi participanţii, reamintind că TetraBrazil  este un program de succes care pregăteşte copiii pentru succes.
 

Vă mai recomandăm: Meci al Naţionalei de futsal, la Buzău. Adversară va fi Ungaria

Dacă nu e fotbal, să fie futsal! România debutează la Campionatul European de futsal. Statistici, program şi lotul tricolor

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite