Primăria organizează un nou concurs pentru viitorii administratori de bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei care au urmat cusrul de administrator pot da examen FOTO arhivă
Cei care au urmat cusrul de administrator pot da examen FOTO arhivă

Primăria Municipiului Arad organizează un nou concurs pentru verificarea cunoştinţelor celor care îşi doresc să profeseze ca administratori de imobile.

Examenul va avea loc în data de 25 iunie.

„În data de 25 iunie 2014, începând cu ora 9:00, în sala 70 (Regele Ferdinand) de la etajul Palatului Administrativ (Primăria Municipiului Arad) se va desfăşura proba scrisă a examenului de atestare a administratorilor de imobile.

„Accesul candidaţilor întârziaţi în sală, după începerea examenului, este interzis. Proba orală va avea loc la camera 4, Serviciul Informare Cetăţeni, începând cu orele 11:00”, a declarat Corina Drăghici, purtător de cuvânt al Primăriei Arad.

Candidaţii înscrişi se vor prezenta la examen cu actul de identitate în original.

Vă mai recomandăm: Administrator de asociaţie de proprietari, cercetat pentru delapidare

O femeie în vârstă de 61 de ani din Buzău este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare, într-un dosar instrumentat de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

Se organizează un nou curs de administratori de bloc

Uniunea Profesională a Administratorilor Arad a început înscrierile pentru un nou curs de administratori de condominii, care va începe în 26 mai.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite