În mai multe zone din judeţ sunt blocate drumurile. Circulaţia pe autostrada Arad - Timişoara este închisă din cauza zăpezii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Multe drumuri sunt blocate FOTO Adevărul
Multe drumuri sunt blocate FOTO Adevărul

Reprepezentanţii Consiliului Judeţean Arad solicită participanţilor la trafic să conducă cu atenţie, deoarece peste tot în judeţ se intervine cu utilaje de deszăpezire iar traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă cu zăpadă şi viscol.

La ora 7, conform raportărilor primate din teren de la bazele de dezăpezire din Arad, Chişineu Criş, Ineu, Sebiş şi Lipova s-a intervenit cu material antiderapant şi lamă pe toată durata nopţii.

Duminică dimineaţa s-au semnalat blocaje pe drumurile judeţene Şeitin – Semlac, Zădăreni – Felnac, Arad – Iratoş. S-au trimis utilaje, dar viscoleşte şi acţiunea este  îngreunată.

Pe drumul judeţean Ostrov - Bata stratul de zăpadă este de aproximativ 40 de cm. Cantităţi mari de zăpadă s-au semnalat şi în zonele Pleşcuţa, Hălmagiu, Hălmăgel, Gurahonţ şi Sintea Mare, unde circulaţia rutieră este, de asemenea, îngreunată.

La ora 9, DJ 709 pe porţiunea Mădrigeşti – Gurahonţ a fost închis temporar. La ora actuală (9,30) se intervine în forţă la Slatina de Mureş.

Pe Autostrada A1 Timişoara – Arad traficul este închis.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite