Tentativă de viol pe malul unui râu. Agresorul a ajuns la închisoare pentru aproape 3 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Aiud
Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Aiud

Un tânăr de 27 de ani din Alba a fost condmanat la închisoare în regim de detenţie pentru tentativă de viol. Victima acestuia a fost o tânără cu care s-a întâlnit întâmplător.

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au depistat şi reţinut marţi, 5 aprilie 2022, un tânăr de 27 de ani posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Alba Iulia.

Tânărul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani, 11 luni şi 20 de zile închisoare, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de viol. Condamnatul a fost depus la Penitenciarul Aiud, în vederea executării pedepsei.

Hotărârea a fost pronunţată luni, la Curtea de Apel. În primă instanţă, magistraţii Judecătoriei Alba Iulia au considerat că tânărul nu trebuie să stea în închisoare pentru fapta sa, ci că merită doar o pedeapsă cu suspendare. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au făcut apel, iar dosarul a ajuns pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia, unde judecătorii au schimbat sentinţa.

Magistraţii au decis, în final, că bărbatul (Daniel P.) trebuie să execute pedeapsa în regim de detenţie. Potrivit hotărârii Curţii de Apel, tânăra de 24 de ani a mers în noaptea de 9 spre 10 iulie 2021, la benzinăria din Galda de Jos pentru a cumpăra câteva produse. La benzinărie se afla şi tânărul care a observat-o.

După ce tânăra a a ieşit din benzinărie, acesta a urmărit-o. La un moment dat, demeia a început să fugă, dar a fost prinsă şi trasă înspre râul Galda. Tânăra a strigat după ajutor, fiind auzită de mai multe persoane care au ieşit din case pentru a vedea ce se întâmplă.

Când şi-a dat seama că poate fi prins acesta a fugit de la faţa locului. Bărbatul este recidivist, după ce în 2019 a agresat un alt tânăr cu o bară metalică. În această cauză a primit o pedeapsă de 9 luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei.

Vă mai recomandăm:

 

Meşteşugul pierdut al moţilor din Apuseni. Cum se obţinea piatra de var, nelipsită din gospodării VIDEO

 

Curtea de Apel Alba Iulia, despre Raed Arafat: „Poziţia de secretar de stat la MAI nu e suficientă pentru a fi şef la DSU” 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite