Primarul PNL din Zlatna a semnat pe listele AUR pentru demiterea preşedintelui Klaus Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Silviu Ponoran a semnat pe lista celor de la AUR. Foto Facebook
Primarul Silviu Ponoran a semnat pe lista celor de la AUR. Foto Facebook

Primarul oraşului Zlatna, liberalul Silviu Ponoran, unul din cei mai longevivi edili din judeţul Alba, a semnat, marţi seara, listele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) pentru demiterea preşedintelui Klaus Iohannis.

Edilul din Zlatna s-a aflat, marţi seara, 11 ianuarie, la un eveniment organizat de către AUR şi la care a fost prezent şi copreşedintele partidului George Simion.

"Eu sunt dintr-o familie de liberali, dar care voiau binele ţării, nu circul de acum", a declarat primarul PNL. Acesta a mai declarat că ”încă” este membru, dar este un ”liberal mai ciudat”.

De asemenea, Silviu Ponoran a declarat că nu a fost de acord nici cu candidatura pentru cel de al doilea mandat ca preşedinte, din partea PNL, a lui Klaus Iohannis.

„Continuăm să facem lucruri pentru oameni şi pentru ţara asta şi sper că vom continua împreună să facem lucruri minunate. Nu cu partide istorice care vând România, care şi-au bătut joc de România. Eu sunt într-o familie de liberali, dar care vreau binele ţării, nu circul de acuma”, a spus primarul Silviu Ponoran

Unul din cei mai vechi primari din Alba, Silviu Ponoran a fost, iniţial, membru al Partidului Democrat. Fiul acestuia, Tudor Ponoran, este consilier judeţean din partea PNL şi directorul AFIR Alba.

Ponoran şi-a depus candidatura la alegerile parlamentare pentru a fi inclus pe listele PNL Alba, dar nu a obţinut voturile necesare. Acesta îşi doreşte foarte mult să ajungă parlamentar. Surse locale susţin că ar pleca din PNL la orice partid care l-ar poziţiona pe un loc eligibil.

Vă mai recomandăm:

 

Tot mai mulţi români îşi câştigă în justiţie dreptul la viaţă. Cum poate fi obligat statul să suporte costul medicamentelor pentru cancer

 

Ordinul prin care se condiţionează prezenţa fizică în şcoli de vaccinarea profesorilor, contestat în justiţie

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite