Portal în limba engleză destinat investitorilor, lansat de Consiliul Judeţean Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliului Judeţean Alba a lansat joi un proiect de susţinere a mediul de afaceri şi de încurajare a investiţiilor româneşti şi străine. Este vorba despre un portal – Business Info point în limba engleză, pe www.cjalba.ro – care cuprinde informaţii relevante pentru potenţialii investitori, cât şi pentru orice cetăţean care are caută informaţii despre judeţ.

La eveniment au participat pe lângă cei care au muncit pentru realizarea acestui portal, respectiv funcţionari din cadrul compartimentelor de dezvoltare economică şi rurală, şi preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, respectiv vicepreşedinţii intituţiei, Florin Roman şi Alin Cucui. Liderii administraţiei judeţene au afirmat că încearcă să fie zi de zi alături de cei care aduc venituri la bugetele locale şi judeţean, şi care crează locuri de muncă, şi astfel să stimuleze investiţiile în judeţul Alba.

Portalul Business Info point a fost lansat  înaintea Galei “Best of Business”, un eveniment organizat anual de CJ Alba pentru recunoaşterea şi evidenţierea performanţelor economice a operatorilor din mediul de afaceri din judeţul Alba. Potrivit reprezentanţilor instituţiei, în contextul unei dezvoltări regionale durabile şi echilibrate, Consiliul Judeţean Alba continuă seria acţiunilor de susţinere a mediului de afaceri şi de încurajare a investiţiilor româneşti şi străine în judeţul Alba. O activitate susţinută, începută în anul 2006 prin înfiinţarea compartimentelor de dezvoltare economică şi rurală, a permis crearea unui cadru complex şi structurat al activităţilor dedicate dezvoltării economice a judeţului Alba.

   

Astfel, Consiliul Judeţean a decis construirea unei secţiuni economice Business Info point în limba engleză, pe website-ul www.cjalba.ro care va cuprinde informaţii relevante pentru potenţialii investitori în judeţul Alba. Această platformă web include informaţii actualizate într-un format foarte accesibil celor care o accesează, având următoarea structură:

Oportunităţi de investiţii (Business opportunities), Comunităţi urbane şi rurale (Communities), Etape ale înfiinţării unei societăţi comerciale (Setting up a company); Forţa de muncă (Employment) şi Evenimente de promovare ale economiei şi turismului (Events); Un instrument deosebit de important al acestei platforme il reprezintă harta interactivă, pe domenii de activitate economică şi care cuprinde date de contact ale firmelor, asociaţiilor profesionale sau ale altor unităţi reprezentative din toate domeniule economice.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite