Bărbat arestat preventiv pentru viol asupra unei minore. Faptele au avut loc într-un sat din Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost arestat preventiv. Foto Adevărul
Bărbatul a fost arestat preventiv. Foto Adevărul

Un bărbat din Alba a fost arestat preventiv în baza mandatului emis de un judecător de la Judecătoria Alba Iulia. Este acuzat de săvârşirea infracţiunii de viol asupra unei minore de 12 ani.

Bărbatul (L. Maier Cosmin) a fost reţinut miercuri, iar joi, 20 ianuarie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, în perioada august 2021-15 ianuarie 2022 inculpatul a profitat de persoana vătămată în vârstă de 12 ani şi a forţat-o să întreţină un prim raport sexual în cursul lunii august 2021.

„Ulterior a profitat de vârsta fragedă a minorei a mai întreţinut alte raporturi sexuale cu persoana vătămată, unele dintre raporturi fiind întreţinute prin insistenţe, constrângerea fizică sau/şi constrângerea psihică a persoanei vătămate pe care o ameninţa că va spune tatălui ei că au întreţinut raporturi sexuale la iniţiativa persoanei vătămate”, se precizează în referatul anchetatorilor.

Agresorul este fratele mamei vitrege a fetiţei. Poliţia a fost sesizată de către mama victimei. Faptele au avut loc în satul Benic, comuna Galda de Jos. 

În cauză a fost sesizată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială Alba. Bărbatul nu a contestat hotărârea prin care a fost arestat preventiv.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Austriecii de la Schweighofer îşi reduc activitatea cu 30% în România şi concediază sute de oameni

 

Femeia care a furat un milion de euro de la CEC Bank şi i-a donat la săraci şi la biserici, trimisă din nou în judecată

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite