Schimbarea centrului în care se efectuează rapelul poate fi acum făcută din platformă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maratonul vaccinării de la Timişoara FOTO RO Vaccinare
Maratonul vaccinării de la Timişoara FOTO RO Vaccinare

Comitetul de coordonare a vaccinării anunţă că platforma de programare la vaccinare a fost optimizată şi permite schimbarea centrului pentru efectuarea rapelului.

„Platforma informatică a fost optimizată! Din această seară, platforma informatică dezvoltată de STS - Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a fost optimizată, fiind posibilă schimbarea centrului de vaccinare pentru efectuarea rapelului”, a transmis, iercuri seară, CNCAV.

Sursa citată a precizat că, de asemenea, platforma permite afişarea centrelor în funcţie de vaccinul administrat.

Tot astăzi, ministrul Apărării, Nicolar Ciucă, a anunţat un proiect-pilot de o săptămână pentru a ajuta campania de vaccinare. Din 4 mai, centrele de vaccinare din cele 11 spitale militare vor fi deschise non-stop, iar doritorii se pot vaccina fără programare.

CNCAV a anunţat, miercuri, că au fost vaccinate 83.790 persoane, din care 53.533 cu prima doză şi 30.257 cu cea de-a doua. 

De la debutul campaniei de vaccinare au fost administrate 5.081.449 doze de vaccin, la un număr de 3.201.106 persoane din care 1.320.763 persoane vaccinate cu 1 doză şi 1.880.343 persoane vaccinate cu 2 doze. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite