Cinema 3D „Sergiu Nicolaescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Renumitul actor şi regizor, Sergiu Nicolaescu, va avea un cinematograf care-i va purta numele în oraşul în care s-a născut, Târgu-Jiu. Cinematograful Victoria a intrat în proces de modernizare şi va fi redeschis peste câteva luni sub o altă denumire: Cinematograful 3D „Sergiu Nicolaescu".

Primăria Târgu-Jiu va contribui la finanţarea lucrărilor de renovare care au fost demarate de Regia Autonomă România Film: „Suntem în faza de început în ceea ce priveşte lucrarea de amenajare a Cinematografului Victoria. Cei de la Regia de Film au început să efectueze lucrările de demolare şi demontare.

Cinematograful este închis în momentul de faţă. Urmează să se facă o evaluare şi în funcţie de suma stabilită de proiectant o să contribuim şi noi, în parteneriat cu Regia de Film şi să rezolvăm cât se poate de repede problema. Fiind singurul cinematograf din oraş o să ne implicăm să îl amenajăm. Pe lângă sala de proiecţie, va funcţiona un spaţiu comercial", a declarat Florin Cârciumaru.

Sergiu Nicolaescu s-a născut în Târgu-Jiu, iar la vârsta de patru ani s-a mutat împreună cu părinţii săi în Timişoara. Familia Nicolaescu deţine un cavou în Cimitirul municipal din Târgu-Jiu, iar, în urmă cu mai mulţi ani, regizorul şi actorul revendicase mai multe proprietăţi.

"Fiind singurul cinematograf din oraş o să ne implicăm să îl amenajăm. Va funcţiona şi un spaţiu comercial.''
Florin Cârciumaru primar Târgu-Jiu

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite