Cum tratezi varicele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Varicele apar atunci când valvele din vene se deteriorează şi sângele se încheagă.
Varicele apar atunci când valvele din vene se deteriorează şi sângele se încheagă.

Varicele sunt vene care s-au dilatat şi s-au contorsionat, având un aspect inestetic. În funcţie de de cât de avansate sunt, ele pot fi ameliorate natural sau chirugical. Află cum tratezi varicele! Summary

Venele care se află chiar sub suprafaţa pielii se numesc vene superficiale, în timp ce cele de sub muşchi se numesc vene de adâncime.  Între ele se află vene de legătură care permit circulaţia sângelui.

Varicele apar atunci când, din diverse cauze, valvele din vene se deteriorează şi sângele se încheagă. Sângele se strânge mai apoi în partea afectată de sub valve, ceea ce duce la mărirea lor. Din cauza sângelui închegat venele capătă şi una spect albăstrui-verzui şi par contorsionate.

Care sunt simptomele

Printre primele simptome care anunţă apariţia varicelor se numără mâncărimi ale picioarelor, mai ales după perioadele în care ai stat mult timp jos sau în picioare, umflarea picioarelor, o senzaţie de oboseală în picioare şi de slăbiciune a muşchilor, crampe ale muşchilor picioarelor atunci când stai jos.

Cauze ale apariţiei varicelor

De vină pentru apariţia acestei afecţiuni poate fi o predispoziţie genetică, factori hormonali, kilogramele în plus, sarcina, probleme ale circulaţiei sângelui sau inflamaţia venelor.

Află cum tratezi varicele pe clickpentrufemei.ro

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite