Urmărire în trafic efectuată de poliţiştii din Galaţi pentru a stopa contrabandiştii de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările de contrabandă sunt tot mai des descoperite de către poliţişti(Foto:Adevărul)
Ţigările de contrabandă sunt tot mai des descoperite de către poliţişti(Foto:Adevărul)

Poliţiştii din Galaţi au organizat o acţiune în Târgu Bujor la data de 15 martie pentru prinderea în flagrant a unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigări.

La vederea echipajelor de poliţie, conducătorii auto ai celor două vehicule au întors brusc cele două autoturisme de teren în care se aflau şi ar fi continuat deplasarea, fără a ţine cont de semnalele acustice şi luminoase folosite pentru oprirea lor.

Poliţiştii au pornit în urmărirea acestora şi, după aproximativ 15 km, autoturismele în cauză au intrat pe un drum forestier. La scurt timp, au fost depistaţi şoferii acestora, doi bărbaţi, de 28 de ani, respectiv de 31 de ani, din Oancea şi Slobozia – Conachi.

În zona pădurii „Botul Chiscului”, din extravilanul comunei Băneasa, poliţiştii au descoperit abandonate, în mai mulţi saci şi cutii din carton, peste 33.000 de pachete ţigarete, diverse mărci, fără timbru de acciză.

Ţigaretele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, poliţiştii întocmind, în cauză, un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de contrabandă. La acţiunea poliţiştilor au participat şi jandarmi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite